موفقیت واحد فناور تسلا مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۲۳ آذر ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۱ کد : ۲۹۹۸ اخبار و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۲۳۲
تیم رباتیک دانش‌آموزی شهرستان دماوند در مسابقات آسیایی و اقیانوسیه به میزبانی جزیره کیش موفق به کسب مقام قهرمانی شد.
موفقیت واحد فناور تسلا مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

واحد فناور تسلا مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با همکاری اولیای دانش آموزان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تیم رباتیکی را جهت شرکت در مسابقات رباتیک آسیایی در آذرماه سال جاری به جزیره کیش اعزام کرد. این رقابت‌ها با حضور کشورهای روسیه، استرالیا، کشورهای حوزه آسیا و تعدادی از کشورهای حوزه اروپا از جمله کشورهای آلمان، هلند، فرانسه و انگلستان در جزیره کیش برگزار گردید.

همچنین ۱۷۰ تیم از دانشگاه‌های کشور و در حدود ۲۳۰ تیم از مدارس کشور در مسابقات آسیایی و اقیانوسیه در جزیره‌ی کیش حضور داشتند که تیم رباتیک دانش‌آموزی شهرستان دماوند در بین این تیمهای شرکت کننده موفق به کسب مقام قهرمانی و سهمیه حضور به عنوان نماینده ایران در مسابقات جهانی به میزبانی کشور استرالیا شد.

( ۱ )

نظر شما :